Wij gaan verhuizen!

Beste klant van dierenarts MARC,

 

Allereerst de beste wensen voor 2017!

Middels deze brief willen wij u op de hoogte brengen van belangrijk nieuws over onze praktijk.

WIJ GAAN VERHUIZEN!

Uiteraard blijven wij in de buurt, wij zullen het pand betrekken aan Beneluxplein 7. Dit is op de zuidelijke parkeerplaats van winkelcentrum de Mare, voorheen de Roti Shop. De verhuizing zal op 1 april 2017 afgerond zijn.

Wellicht vraagt u zich af waarom deze stap. Wij hebben hier goed over nagedacht en zijn er van overtuigd dat wij u daar beter van dienst kunnen zijn om de volgende redenen:

 

  • Het pand is voor ons beter in te delen, zo hebben wij daar ruimte voor een aparte operatiekamer, aparte röntgenruimte en een aparte opname. In ons huidige pand zijn deze ruimtes gecombineerd wat erg krap is en zodoende praktische problemen met zich meebrengt.
  • Aangezien het nieuwe pand zich aan een winkelcentrum bevindt, zullen wij ook de zaterdag enkele uren geopend zijn. Alsmede op de vrijdagavond.
  • Het pand is zeer goed bereikbaar met veel gratis parkeerruimte.
  • U weet dat wij al voorzien zijn van moderne apparatuur zoals digitale röntgen, tandheelkunde-unit, echo-apparaat, laparoscopie-apparatuur en bloedanalyse. De nieuwe locatie zal meer groeimogelijkheden geven waardoor in de toekomst weer nieuwe investeringen in apparatuur en nascholing mogelijk zijn. Dit zal de kwaliteit van onze dienstverlening steeds verder verbeteren.
  • In het nieuwe pand zullen wij maatregelen nemen om onze praktijk zo kat-vriendelijk mogelijk te maken. Zo zullen wij een apart kattenspreekuur (op afspraak) invoeren. Dit om contact tussen honden en katten te vermijden. Katten zijn namelijk erg stress gevoelig.
  • De praktijk bevindt zich op een drukke zichtlocatie. Nu horen wij vaak dat mensen onze praktijk niet kunnen vinden, of niet weten dat wij bestaan. Op de nieuwe locatie zal dit naar verwachting anders zijn.

 

Wij zullen onze naam veranderen in: Dierenartsen De Mare
Dit zodat voor iedereen direct duidelijk is waar de praktijk zich bevindt.

Wij hopen dat u net zo enthousiast bent als wij. Uiteraard houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen. In het voorjaar zullen wij een leuke open dag organiseren.

Mocht u naar aanleiding van deze brief vragen hebben dan horen wij dat graag.

Met diervriendelijke groet,

Team dierenarts MARC