Februari gebitsmaand

Februari: maand van het gebit!

Gebitsproblemen bij honden en katten komen vaker voor dan u wellicht denkt. Daarom vragen wij elk jaar in februari extra aandacht voor dit probleem tijdens de maand van het gebit. Gebitsproblemen bij onze huisdieren vallen vaak pas laat op, wij zijn als baasjes nou eenmaal niet gewend om regelmatig het gebit te bekijken. Gebitsproblemen kunnen in erge gevallen leiden tot ontstekingen elders in het lichaam, en zodoende nier-, lever- of hartfalen veroorzaken.
Het gebit van uw huisdier verdient dus aandacht!

In de hele maand februari kunt u bij ons terecht voor:

– Gratis gebitscontrole bij uw hond, kat, fret, konijn of cavia
– Gratis kauwstaafjes voor de hond
– Persoonlijk advies over de gebitsverzorging van uw huisdier

Wilt u een afspraak maken? Bel of mail ons dan!

Met vriendelijke groet,
Team dierenarts MARC

072-5622263
info@dierenartsmarc.nl