Abonnementen

Kwalitatieve diergeneeskundige zorg, aangepast aan uw huisdier

Sinds kort werken wij voor nieuwe patiënten op basis van een abonnement. Wij zetten een maximum op het aantal abonnementhouders zodat u snel bij u ons terecht kunt wanneer nodig, en er meer tijd is voor uw vragen. Wij vinden kwaliteit belangrijker dan kwantiteit.

Wij hebben abonnementen voor honden, katten en konijnen. Voor overige dieren hoeft geen abonnement te worden afgesloten.

Service abonnement
Ons Service abonnement is voor dieren die verzekerd zijn voor ziektekosten via een externe partij. Een ziektekostenverzekering is de basis voor goede diergeneeskundige zorg en biedt uw dier de beste kans op een snelle diagnose en geslaagde therapie. Aan dit abonnement zijn verder geen kosten verbonden. Dit abonnement verschaft u toegang tot de beste service die wij u kunnen bieden.
VetPlan abonnement
Ons VetPlan is er voor ALLE dieren, met een uitgebreider VetPlan Plus voor oudere dieren, verzekerd of niet verzekerd. Dus als uw dier wordt uitgesloten voor verzekering wegens leeftijd of andere reden, dan is er in elk geval nog het VetPlan om uw huisdier gezond te houden of problemen op tijd te signaleren.

Het spreekt voor zich dat een combinatie van een ziektekostenverzekeringen en ons Vetplan, dus van curatieve en preventieve zorg, voor uw dier het allerbeste is. Samen met u werken wij graag aan een gezond en gelukkig dierenleven.

Bij de meeste verzekeraars kunt u met uw hond of kat nog instappen t/m de leeftijd van 7 jaar!

U kunt uw dier bij ons in laten schrijven als patiënt als:

  1. Uw dier verzekerd is en op deze wijze de kosten voor ziekte en onverwachte situaties gedekt zijn
  2. U een VetPlan abonnement afsluit om de preventieve, minimale zorg goed en gemakkelijk geregeld te hebben als uw dier uitgesloten wordt van de verzekering of als u naast de ziektekostenverzekering ook de preventieve zorg goed op orde wilt hebben