Service abonnement

Ons Service abonnement is voor dieren die verzekerd zijn voor ziektekosten via een verzekeringsmaatschappij. Een ziektekostenverzekering is de basis voor goede diergeneeskundige zorg en geeft uw huisdier toegang tot de best mogelijke diagnostiek en behandelingen die er beschikbaar zijn. Aan dit abonnement zijn verder geen kosten verbonden.

Het hebben van een huisdier brengt geregeld onvoorziene kosten met zich mee. Bij de aanschaf van een dier denken we er meestal niet bij na maar dieren worden ook ziek en kunnen gewond raken. De kosten hiervan kunnen soms hoog oplopen.
Naast gewone dierenartsen zijn er ook dierenartsspecialisten in Nederland. Zo zijn er cardiologen, internisten, dermatologen, orthopeden etc. Allemaal met specialistische kennis en kunde die van pas komt als de eerstelijns dierenarts de middelen niet heeft om uw dier verder te behandelen. Specialistische onderzoeken en behandelingen kunnen kostbaar zijn.

Het spreekt voor zich dat een combinatie van een ziektekostenverzekering en Vetplan, dus van zowel curatieve als preventieve zorg, voor uw dier het allerbeste is. Samen met u werken wij graag aan een gezond en gelukkig dierenleven.

In onze visie mogen kosten nooit een belemmering vormen voor een goede behandeling van uw dier. Deelt u deze visie en heeft u uw hond of kat verzekerd? Dan heten wij u van harte welkom als nieuwe cliënt.

Is uw huisdier nog niet verzekerd? Kijk dan snel eens op de website van Petplan en Ohra.
Wij willen het beste voor uw dier! U toch ook?