Medewerkers

Graag stellen wij onszelf aan u voor! Momenteel kunt u de volgende dierenliefhebbers aantreffen in de praktijk:

Paraveterinair Marit

Marit werkt sinds juni 2020 bij ons in de praktijk en is inmiddels onze vaste paraveterinair. U kunt haar vinden achter de balie, in de spreekkamer, of krijgt haar aan de telefoon. Marit geniet volop van het leven als werkende moeder en wij zijn blij dat ze weer gezond en wel terug is na haar verlof.

Paraveterinair Brittney

Sinds december 2022 is Brittney ons team komen versterken vanwege Marit haar zwangerschapsverlof. Inmiddels willen wij haar niet meer kwijt en blijft zij ons team versterken. Brittney heeft een hondje Saartje en een verzorgpaardje Peertje, waar ze haar handen vol aan heeft!

Paraveterinair Eileen

Eileen heeft net haar studie tot paraveterinair afgerond. Zij heeft haar eindstage bij ons voltooid en blijft voorlopig bij ons werken. Er komt een dag dat zij met haar vriend in Limburg gaat wonen. Maar wij hopen natuurlijk dat dit nog even duurt!

Dierenarts Marc

Marc heeft in 2012 de praktijk overgenomen aan de Schoenmakersstraat in Alkmaar. Gelukkig kon hij na een aantal jaren naar het huidige pand verhuizen, want de ruimte werd veel te klein voor alle dieren. Marc zijn speciale interesses zijn kijkoperaties en gebitsbehandelingen. Thuis is hij druk met zijn gezin en een behoorlijke beestenboel!

Dierenarts Jaap

Al enige jaren is Jaap onze ”vaste” waarnemend dierenarts. Op de donderdagmiddagen en in vakantietijd zult u hem geregeld in de spreekkamer aantreffen. Naast zijn werk als dierenarts maakt Jaap graag mooie reizen en verricht hij veel vrijwilligerswerk. Thuis zijn hij en zijn vrouw de trotse eigenaren van hondje Riza, een Spaanse waterhond.

Dierenarts-praktijkmanager Leonie

In de beginjaren van de praktijk heeft Leonie Marc veel bijgestaan als zijn assistente. Inmiddels neemt zij vooral de managementtaken op zich en is zij ook geregeld in de spreekkamer te vinden als dierenarts. De afwisseling van het contact met de dieren, de klanten en de collega’s geeft haar veel energie. Thuis is er dan ook nog altijd genoeg te beleven met haar drie kindjes, vier schapen, vijf kippen en poes Bella!

Stagiaires

Wij dragen graag ons steentje bij aan het opleiden van nieuwe paraveterinairen en dierenartsen. Dus die kunt u ook geregeld aantreffen in onze praktijk.

Waarnemers

Daarnaast maken wij geregeld gebruik van diensten van zzp’ers, dus het kan zijn dat u af en toe iemand anders dan één van ons ontmoet in de spreekkamer.