Juni chippen en vakantiemaand!

 

Dieren hebben geen identiteitsbewijs op zak en kunnen niet vertellen waar ze vandaan komen als ze de weg naar huis niet meer kunnen vinden, een chip biedt een goed alternatief: zo kunnen instanties als dierenartsen, dierenambulances en asielen snel zien waar het dier thuis hoort en kunnen eigenaren weer snel worden herenigd met hun vermiste huisdier!

In sommige gevallen kan een vermissing helaas ook andere oorzaken hebben. Bij ziekte of een ongeval kan er snel contact met u opgenomen worden, en in het ergste geval kan een identificatie u in ieder geval zekerheid geven.

Kom deze maand langs voor het chippen van uw huisdier voor maar 25 euro! (inclusief de registratie).

 

Daarnaast kunt u in deze maand ook terecht voor een vakantiecheck van uw huisdier (gezondheidscontrole) voor slechts 25 euro!

Neemt u uw huisdier mee op vakantie naar het buitenland? Dan dient u met een aantal zaken rekening te houden:

  • Uw dier moet gechipt zijn
  • Uw dier moet gevaccineerd zijn tegen hondsdolheid
  • U moet uw dier beschermen tegen parasieten om ernstige ziektes te voorkomen (denk hierbij aan hartwormziekte en Leishmania). Informeer bij ons naar de juiste preventieve middelen
  • Dieren zijn zeer hitte gevoelig, laat uw dier nooit alleen achter in een auto, zelfs met open ramen kan het erg benauwd worden!

 

Bel of mail voor een afspraak: 072-5622263 of info@dierenartsmarc.nl

 

Met vriendelijke groet,

Team dierenarts MARC